terbohuu: Frigoriferi plot me birra boshatiset per 3 minuta ... terbohuu

Monday, July 16, 2012

Frigoriferi plot me birra boshatiset per 3 minuta ... terbohuu


Frigoriferi plot me birra boshatiset per 3 minuta
Mbase kjo qe do te shihni eshte zbrazja me e shpejte e nje frigoriferi plot me birra. Nje video qe po ben xhiron e botes tregon gazetaret sportive ne Ukraine dhe Poloni duke shuar etjen gjate ndeshjeve te EURO 2012.
Birrat per punonjesit e medias ishin falas para/gjate/pas ndeshjeve te futbollit. Videoja nis me nje anetar te stafit qe zhbllokon deren e frigoriferit para se permbajtja e tij te“zhduket” brenda tre minutash” nga gazetaret e akredituar ne kampionatin europian te futbollit.
Ne video degjohet zeri i personit qe hap deren e frigoriferit duke thene: “Merrni nga dy shishe e pastaj kthehuni perseri per te tjera”, por askush nuk ia ve veshin sepse 2 jane pak kur behet fjale per birra falas.
Nje gazetar i pafat qe nuk po shtynte sa duhej, por priti radhen e tij, pa se kur erdhi momenti i shumepritur nuk kishte ngelur me asnje birre. Atehere provon deren e frigoriferit tjeter, por ajo ishte e mbyllur.


No comments:

Post a Comment