terbohuu: Gjenerata e re e BMW, M4 Coupe .. terbohuu

Sunday, July 22, 2012

Gjenerata e re e BMW, M4 Coupe .. terbohuu

Gjenerata e re e BMW, M4 CoupeBMW M4 Coupe i cila pritet te dale ne shitje pas dy vitesh, tashme eshte realitet.
Ne videon e meposhtme si dhe ne fotografite qe mund t’i shihni me siper, paraqitet modeli i ri i BMW i M3, i cili sipas te gjitha gjasave do te emertohet si BMW M4.
Makina e re gjashte cilindrike, do te kete fuqi 45 KF dhe jo vetem qe do te jete me e fuqishme se V8 por do te jete edhe me ekonomike.


No comments:

Post a Comment