terbohuu: Ja si duken Vip-at nen efektin e Fotoshopit ... terbohuu

Monday, July 16, 2012

Ja si duken Vip-at nen efektin e Fotoshopit ... terbohuu


Jo gjithmonë VIP-at, mund të duken bukur ose mund ta mbajnë lëkurën të freskët. Revista “nydailynews”, ka përmbledhur disa fotografi të bëra me Fotoshop të cifteve më të njohura në botën e Show Bizit.
Kanye West dhe Kim Kardashian

Ja si do të duken ata kur të plaken pa grimere, dhe pa trajner personal.
Scarlett Johansson
Me katër sy, Scarlett sapo doli të jetë gruaja më seksi në botë.
Jennifer Aniston

Jo Ross por as miqtë nuk do të jen pas Jennifer-it po të dukej kështu në jetën reale.
Brad Pitt dhe Angelina Jolie


Duhet te kontrolloni veten ti thoni jo birrës Pitt, ata mund të jenë qifti më i nxehtë tani por jo edhe kur të ju bien flokët.
Rihanna


A ju duket edhe juve se Rihanna do ta ketë një karrierë televizive me këtë stilin e ri.
Madonna


Nëse ajo shfaqet me veshje të shkollës së mesme tani, normale që në atë moshë nuk mundet.
Jay-Z dhe Beyonce
Duken konkret si të gjunglës,Beyonce e kapur për Jay-Z.
Mariah Carey


Në boten e vërtet ndoshta nuk do të humbte aq shpejt peshë pas lindjes se binjakeve, por ajo ndjeu nevojën.
Paris Hilton


Ajo nuk është e nxehtë, Paris dhe qeni i saj në një rimorkio jo në një rezidencëNo comments:

Post a Comment