terbohuu: Jenifer Lopez E Shfrytëzon Truprojën E Saj? ... terbohuu

Monday, July 16, 2012

Jenifer Lopez E Shfrytëzon Truprojën E Saj? ... terbohuu

Një truprojë i Jennifer Lopez është bërë pjesë e familjes gjatë një pushimi në Rio.Familja e J.Lo e kanë përdorur truprojën që të luajnë në plazh teksa e kanë futur atë në rërë e i kanë lënë vetëm kokën jasht.Bashkë me J.Lo kanë qenë edhe djali katër vjeçar Max dhe i dashuri i saj Casper Smart.“Roja mund të shikojë mirë edhe një herë kontratën e tij pasiqë ai u bë një lojë në Copacabana”, shkruan The Sun. Jennifer në këtë plazh ka treguar edhe trupin e saj që vazhdon ta mbajë në formë.


No comments:

Post a Comment