terbohuu: qeni me i madh ne bote....terbohuuu

Saturday, July 21, 2012

qeni me i madh ne bote....terbohuuu

Eshte i gjate 7ft 3inch rreth 2.13metra dhe peshon 111.130kg dhe mund te jete qeni me i madh ne bote??? Fotot jane marre ne park te Tuscon, Arizona, George, 4vjeq duket me shume si kale dhe jo si qen.

David dhe christine pronaret e ketij qeni nuk kishin menduar kurre se qeni do rritej kaq shume ku e moren te vogel. Cifti vendosi ta levize qenin nga krevati i tyre martesore sepse po zinte te terin. Te dy keta po bejne gati dokumentat per ne guinness ne te njeten kohe george ka faqen e tij ne facebook dhe twiter.


No comments:

Post a Comment