terbohuu: Stresi me nje vajze te panjohur.....terbohuuuu

Sunday, July 22, 2012

Stresi me nje vajze te panjohur.....terbohuuuu

”Mund të bashkëjetoj me një femër, të kem dhe fëmijë, por jo të bëj nga këto ceremonitë apo dasmë. Nuk më pëlqen. Nuk e kam menduar, sepse nuk e kam qejf martesën”, kështu ka deklaruar Arkimed Lushaj (Stresi) në një intervistë dhënë “Gazetës Shqiptare” disa ditë më herët, në të cilën  ai fliste shumë gjëra private që nga lidhja me Enxhin, marrëdhëniet me femrat, konsumimi i duhanit dhe hashashit, pushimet e deri te muzika. I pyetur nëse t’ia kërkojnë…










                   




No comments:

Post a Comment