terbohuu: 8 things to do before weeding

Friday, August 17, 2012

8 things to do before weeding

Momenti që ke pritur gjithë jetën më në fund ka ardhur. Ai u gjunjëzua para jush dhe ju kërkoi të bëheni gruaja e tij. Po tani? Është për t’u organizuar një martesë. Megjithatë, përqendrohuni pak në gjërat që do të pëlqenit të bënit para se të martoheni. Janë të paktën 8 gjëra që duhen bërë para se të martohesh.

1) Bëj një udhëtim me shoqet. Jo sepse një unazë në gisht do t’ju ndalojë të bëni udhëtime me gra, por ta bësh atë kur je ende beqare ka një shije tjetër.
2) Merr pak kohë të lirë për ta shpenzuar vetëm me veten tënde. Jo domosdoshmërisht në një manastir, por kudo që gjeni qetësi dhe rehati për të reflektuar për ndryshimin e madh që po bën në jetën tënde.
3) Merrni pjesë në një takim të shpejtë. Kjo nuk duhet të nënkuptojë një tradhëti, por mundësinë për të ndjerë edhe njëherë emocionet e një njohjeje të re.
4) Tako ish-in tënd. Edhe kjo nuk bën fjalë për të tradhtuar partnerin, por për të mos ndjerë në të ardhmen ndonjë pendesë apo keqardhje.
5) Kontrollo peshën tënde dhe nëse nuk jeni e kënaqur filloni një dietë të qetë për të humbur disa kile para dasmës.
6) Organizo një festë të cmendur. Ky hap parashikon interpretimin tuaj të lirë.
7) Bashkëjeto për pak kohë me një shoqen tënde. Këtu bëhet fjalë nëse nuk keni jetuar ndonjëherë larg familjes suaj para martesës.
8) Pyesni veten vazhdimisht për motivet që ju shtyjnë të merrni një hap kaq të rëndësishëm për të gjithë jetën dhe pasi ta keni bërë këtë gjë, nëse dëshironi ende atëherë mund të jeni e sigurtë, jeni vërtetë gati për t’u martuar.No comments:

Post a Comment