terbohuu: Kaltrina Selimi ne harem ... terbohuu

Tuesday, July 17, 2012

Kaltrina Selimi ne harem ... terbohuu


Nëse do të pyetni ju se ku është këngëtarja Kaltrina Selimi, ne ju sigurojmë se në këtë foto duket vajza e muzikës, e cila e ka gati videoklipin e saj veror.
Dhe, siç shihet, ajo është ulur dhe duket shumë e nxehtë në një ambient sikur harem. Ne kuptojmë se kënga e saj do të jetë ritmike dhe shumë e veçantë për këtë verë të nxehtë.
Kaltrina vetëm pak kohë më parë është martuar në një ceremoni të thjeshtë, e tashmë ajo nuk do të mungojë me një këngë në këtë stinë përvëluese.

No comments:

Post a Comment