terbohuu: Makinisti ndal trenin për të pirë një cigare ......terbohuuuu

Saturday, July 21, 2012

Makinisti ndal trenin për të pirë një cigare ......terbohuuuu

Një makinist treni rrezikon të ndëshkohet, pasi ndali trenin për të dalë jashtë e për të pirë një cigare. Ai ndali në mes të një fshati dhe i lejoi pasagjerët të dilnin nga treni. Pirja e duhanit kohët e fundit është ndaluar në trenat e Rumanisë. Incidenti ndodhi në trenin “Shigjeta blu”, e cila supozohet të jetë treni më i shpejtë dhe më modern në vend. Treni sapo kishte kaluar qytetin e Timisoarës, kur shoferi njoftoi: “Pasagjerët mund të dalin tani, pasi do të bëjmë 5 minuta pushim për një cigare”. Një nga pasagjerët, Adina-Nicoleta, thotë: “ Po udhëtonim me tren ekspres, por ai ndali në mes të një fushe dhe njerëzit e drejtuar nga makinisti dolën jashtë të tymosnin”.

No comments:

Post a Comment