terbohuu: unikkatil festival ne prishtin ... terbohuu

Monday, July 16, 2012

unikkatil festival ne prishtin ... terbohuu


I jashtëzakonshëm. Lideri i TBA, Unikkatili, ka shfaqur një performancë epike në stadiumin e qytetit të Prishtinës, duke ndezur rreth 20 mijë të pranishëm.
Mbrëmja filloi me Gjirën, e cila ndezi të pranishmit në stadium, me një performancë të shkëlqyer, duke lënë gojëhapur të gjithë.
Më pas vazhduan anëtarët e TBA, të cilët kënduan hitet e reja të tyre, ashtu sikurse hitet me të cilat identifikoheshin.
Dhe më pas, nën masa të rrepta sigurie erdhi Unikkatili. Ai performoi për më shumë se dy orë dhe shfaqi një prej performancave më të mira ndonjëherë, duke kënduar madje edhe dissat.
Mbrëmjen Viktori e mbaroi me këngën “Ju Ha Për S’gjalli” që elektrizoi të pranishmit, ndërsa rreth 20 mijë persona, të kënaqur u larguan nga impianti, i cili ishte foleja e shqiptarëve mbrëmjen e 15 korrikut.

No comments:

Post a Comment